• 01/11/2020 0 Opmerkingen
  Gecertificeerd grondverzetbedrijf dat van alle markten thuis is

  Stel u het eens voor: u wilt een oud tuinschuurtje vervangen voor een prachtig tuinhuis. Tijdens de sloop wordt er echter ontdekt dat er asbest in de golfplaten verwerkt is. De bodem blijkt verontreinigd te zijn door een oude lek in een ondergrondse olietank. En voor uw nieuwe tuinhuis wenst u natuurlijk een stevige fundering. Heeft u nu meerdere bedrijven nodig om alle bijkomende klussen te klaren voordat u aan uw bouwproject kunt beginnen? Gelukkig niet! Beerten Grondverzetbedrijf BV uit Budel is gespecialiseerd in sloopwerken, bodemsanering en grondwerken. Ons deskundige personeel voert elke klus zorgvuldig uit en wij zorgen ervoor dat alle afvalstoffen gescheiden afgevoerd worden naar erkende verwerkers. Lees hier meer over onze uitgebreide diensten!

  Lees meer
 • 01/11/2020 0 Opmerkingen
  Verhuur van machines en verkoop van grind en zand

  Bent u bezig met een grote verbouwing of wilt u uw gehele tuin afgraven en opnieuw aanleggen? Deze klussen zijn een stuk makkelijker te overzien als u de beschikking heeft over de juiste machines en wagens – en niet te vergeten het personeel dat precies weet hoe deze machines bediend moeten worden, en dit op een veilige en vakkundige manier kunnen uitvoeren.

  Grondverzetbedrijf Beerten BV uit Budel verhuurt diverse machines voor uiteenlopende klussen met ervaren personeel. Heeft u naast machines ook zand, grind of aarde nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Lees verder om te ontdekken wat wij precies verhuren en verkopen.

  Lees meer
 • 01/11/2020 0 Opmerkingen
  Grondwerk gereedmaken voor bestrating

  Grondwerk vormt de basis van ieder bouwproject, zo ook van goede bestrating. Goed grondwerk voorkomt bijvoorbeeld dat bestrating na verloop van tijd gaat verzakken en dat bijvoorbeeld een betegelde oprit zonder problemen zware auto’s kan dragen. Daarom is het belangrijk dat er een aantal stappen in de juiste volgorde worden uitgevoerd. Beerten Grondverzetbedrijf uit Budel weet als geen ander hoe belangrijk goed grondwerk is voor bestrating. In dit blog leest u daarom alles over de juiste stappen die genomen moeten worden voor goede bestrating. 

  Lees meer
 • 01/11/2020 0 Opmerkingen
  Renoveer uw eigen tuin

  De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het letterlijk tijd is om de bloemetjes buiten te zetten. De tuin mag er weer op zijn best uitzien en u staat klaar om alles aan te pakken. Maar waar moet u nou eigenlijk beginnen bij het renoveren van uw tuin?

  Lees meer
 • 01/11/2020 0 Opmerkingen
  Bodemsanering voor een schone grond

  U heeft een stuk land op het oog waar u graag een huis wilt laten bouwen. Of misschien heeft u het ideale huis gevonden met een leuke tuin. Bij het kopen van een huis of stuk land komt een heleboel kijken, waaronder een schoongrondverklaring.

  Lees meer
 • 01/11/2020 0 Opmerkingen
  Sloopwerken of omgekeerd bouwen

  Beerten Grondverzetbedrijf uit Budel ziet slopen in een tijd van duurzaam denken als een vorm van omgekeerd bouwen. Het is daarbij belangrijk om het milieu in acht te houden. Wanneer het sloopwerk is uitgevoerd worden alle vrijgekomen materialen deskundig gesorteerd en gescheiden afgevoerd naar erkende verwerkers. Wij slopen woningen, scholen en bedrijfspanden. De machines kunnen worden voorzien van diverse hulpstukken zoals een sorteergrijper, boorhamer, knipschaar en dergelijke. Voor het verwijderen van asbest hebben wij goede relaties met daartoe gecertificeerde bedrijven.

  Lees meer