Verhuur van machines en verkoop van grind en zand

Bent u bezig met een grote verbouwing of wilt u uw gehele tuin afgraven en opnieuw aanleggen? Deze klussen zijn een stuk makkelijker te overzien als u de beschikking heeft over de juiste machines en wagens – en niet te vergeten het personeel dat precies weet hoe deze machines bediend moeten worden, en dit op een veilige en vakkundige manier kunnen uitvoeren.

Grondverzetbedrijf Beerten BV uit Budel verhuurt diverse machines voor uiteenlopende klussen met ervaren personeel. Heeft u naast machines ook zand, grind of aarde nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Lees verder om te ontdekken wat wij precies verhuren en verkopen.

Verhuur van diverse machines

Als expert in grond- en sloopwerken hebben wij de beschikking over een compleet wagen- en machinepark voor uiteenlopende projecten. Zo kunt u onder andere minigravers, laadschoppen en kranen bij ons huren. Onze mobiele kranen kunnen uitgerust worden een boorhamer, sorteergrijper, betonschaar, steenklem, trilblok of palletvorken.

 

Om gedurende en na afloop van de werkzaamheden afval af te kunnen voeren, verhuren wij containers en containerwagens van verscheidene formaten. Ook vrachtwagens, diepladertransport en zuigwagens vindt u in ons assortiment. Bij alle machines huurt u ook de diensten van  een vakkundige chauffeur of machinist.

 

Verkoop van allerhande grind en zand

Ook levert grondzetbedrijf Beerten BV grind en zand voor verschillende bouwprojecten. Heeft u vulzand, spuitzand, metselzand, voegzand, vloerzand of brekerzand nodig? Wij hebben het allemaal op voorraad. Ook verkopen we diverse soorten grind. Bent u uw tuin aan het renoveren? U kunt ook bij ons terecht voor tuinaarde.

 

Weet u niet welke machine of welke soort zand het meest geschikt is voor uw project? Wij adviseren u graag. Als u ook ons personeel inhuurt, weet u bovendien zeker dat u ook tijdens de werkzaamheden de beschikking heeft over experts die precies weten waar ze mee bezig zijn. En dat ziet u terug in het resultaat!

 

Wilt u machines huren of zand kopen? Of wilt u eerst bespreken welke machines u precies nodig heeft voor uw project? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met grondzetbedrijf Beerten BV in Budel

0
Feed

Schrijf een reactie