Gecertificeerd grondverzetbedrijf dat van alle markten thuis is

Stel u het eens voor: u wilt een oud tuinschuurtje vervangen voor een prachtig tuinhuis. Tijdens de sloop wordt er echter ontdekt dat er asbest in de golfplaten verwerkt is. De bodem blijkt verontreinigd te zijn door een oude lek in een ondergrondse olietank. En voor uw nieuwe tuinhuis wenst u natuurlijk een stevige fundering. Heeft u nu meerdere bedrijven nodig om alle bijkomende klussen te klaren voordat u aan uw bouwproject kunt beginnen? Gelukkig niet! Beerten Grondverzetbedrijf BV uit Budel is gespecialiseerd in sloopwerken, bodemsanering en grondwerken. Ons deskundige personeel voert elke klus zorgvuldig uit en wij zorgen ervoor dat alle afvalstoffen gescheiden afgevoerd worden naar erkende verwerkers. Lees hier meer over onze uitgebreide diensten!

Grondwerken

Grondwerk is nodig bij diverse werkzaamheden rond gebouwen en infrastructuur, zoals nieuwbouwprojecten, het aanleggen van wegen en het plaatsen van een net terras in uw tuin. Grondwerk omvat echter meer dan alleen het uitgraven en verplaatsen van grond. Het aanleggen van riool, spitten en frezen van tuinen, en het rooien van boomstronken vallen hier ook allemaal onder. Daarbij mag u van een grondverzetbedrijf natuurlijk verwachten dat afval zorgvuldig wordt afgevoerd, en dat benodigde materialen als zand, grind en puin geleverd worden. 
 

Bodemsanering

Er is van duizenden locaties in Nederland bekend dat de grond mogelijk ernstig verontreinigd is. Door bijvoorbeeld de aanwezigheid van oud zinkassen, ongelukken waarbij chemische stoffen in de bodem terechtkomen, en illegale storting van schadelijke materialen kan de bodemkwaliteit slecht of zelfs gevaarlijk zijn. Beerten Grondverzetbedrijf BV uit Budel voert de verontreinigde grond van grote en kleine percelen af naar erkende verwerkers tegen een gunstige prijs, zodat u met een gerust hart verder kunt gaan met uw bouwproject.

Sloopwerken

De tijd dat bij de sloop een heel gebouw in een berg onherkenbaar afval verandert is voorgoed voorbij. Door zorgvuldig te werk te gaan kunnen diverse vrijgekomen materialen gerecycled of zelfs hergebruikt worden. Met behulp van boorhamers, knipscharen en sorteergrijpers worden onder andere bedrijfspanden, scholen en woningen gesloopt, waarbij de materialen worden gescheiden.


Wilt u Beerten Grondverzetbedrijf BV inschakelen voor grondwerken, bodemsanering of sloopwerken in de omgeving van Budel? Neem vrijblijvend contact met ons op.

0
Feed

Schrijf een reactie