Grondwerken

Grondwerk vormt de basis van ieder bouwproject. Bij Beerten Grondverzetbedrijf B.V. staat ons team klaar om jou te helpen met diensten als bouwputten ontgraven, tuinen egaliseren en nog veel meer. Met ons grondwerk leggen wij voor jou als opdrachtgever de perfecte basis. Maak een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden!

Onze expertise

Met meer dan 55 jaar aan ervaring, hebben wij kennis opgebouwd die de kern van ons bedrijf vormt. Wij hebben onze focus gelegd op drie bouwstenen binnen onze branche.

Grondwerk(en)

Wij begrijpen hoe belangrijk goed grondwerk is voor elk project. Ons ervaren team heeft veel kennis en vaardigheden op het gebied van grondwerken. Of het nu gaat om het uitgraven van bouwputten, het leggen van rioleringen, of het voorbereiden van de grond voor bestrating, wij staan klaar om een sterke basis te leggen voor jouw project. Maar dat is niet alles; we kunnen ook boomstronken verwijderen, tuinen grondig spitten, frezen, grond zeven en terreinen mooi egaliseren.

Bodemsanering

Wij voeren grondige bodemonderzoeken uit om vervuilde grond schoon te maken. Beerten B.V doet zijn best om jouw grond te ontdoen van vervuiling en zo bij te dragen aan een gezonde en duurzame toekomst.

Sloopwerken

Sloopwerk is meer dan gewoonweg afbreken. Wij zien het meer als een vorm van omgekeerd (circulair) bouwen. Bij Beerten zorgen we ervoor dat elke stap in het proces zorgvuldig wordt uitgevoerd. Dankzij onze materialen kunnen sloopprojecten tot een goed einde gebracht worden met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Oorsprong

Beerten Grondverzetbedrijf B.V. in Budel is begonnen in 1965, opgericht door Dhr. Beerten. Vanaf een bescheiden begin met slechts één kraan en één vrachtwagen, hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld tot een gerespecteerd grondverzetbedrijf. Tegenwoordig beschikken we over een divers machinepark, waaronder drie mobiele kranen, twee rupskranen, twee minigravers, twee loaders, een miniloader, een zelfrijdende trilwals en zes vrachtwagens, waaronder drie containerwagens en twee diepladers.

 

Wat maakt Beerten B.V. bijzonder?

 • Kwaliteit en klanttevredenheid: Bij ons wordt er voortdurend gestreefd naar kwaliteit en klanttevredenheid. Ons doel is om jouw verwachtingen te overtreffen.
 • Flexibiliteit en enthousiasme: Wij begrijpen maar al te goed dat geen enkel project hetzelfde is. Daarom passen we ons aan aan de specifieke behoeften van elk project.
 • Gecertificeerde vakmensen: Onze medewerkers zijn niet alleen enthousiast, maar ook VCA-gecertificeerd en gekwalificeerd voor saneringswerkzaamheden.

 

Voor zakelijk en particuliere klanten

Of je nu te maken hebt met zakelijk vastgoed, huisbouw, landschapsontwerp of iets dergelijks, wij denken graag met je mee. Elk project is anders en heeft specifieke vereisten. Daarom bieden we een breed scala aan diensten die passen bij de diverse wensen van onze klanten.

Zakelijke klanten

Voor jou als terreineigenaar of pandbezitter met commerciële belangen begrijpen we dat jouw projecten vaak wat ingewikkelder zijn. Of het nu gaat om het opzetten van een bouwterrein voor nieuwe panden, het aanleggen van infrastructuur voor bedrijventerreinen, of het uitvoeren van grote bodemsaneringen voor industriële gebieden. Wij hebben de ervaring en deskundigheid om jouw zakelijke projecten tot een succes te maken.

Particuliere klanten

Als er aan je huis wordt verbouwd, wil je natuurlijk dat dit zorgvuldig en professioneel gebeurd. Door onze jarenlange ervaring zijn we de beste kandidaat voor deze klus. Van renoveren tot tuinen egaliseren of het voorbereiden van grond voor bestrating, wij staan klaar voor ondersteuning. 


Bij Beerten Grondverzetbedrijf begrijpen we dat jouw projecten persoonlijk zijn, en we nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en aan te passen aan jouw specifieke situatie.

Neem de volgende stap, maak een afspraak!

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om uw project te bespreken. Beerten B.V. kijkt ernaar uit om uw visie werkelijkheid te laten worden door middel van onze expertise en energie. Samen kunnen we de toekomst van uw grondwerken vormgeven!

Maak een afspraak!
 • Ontgraven bouwput
 • Specialistisch grondverzetwerk
 • Grondwerken graafmachine
 • Grondwerken van topkwaliteit
 • Optimale grondwerken
 • Grond walsen
 • Grondwerken tuin
 • Grondwerken tuinaanleg
 • Grondwerken bouwput
 • Zand storten
 • Zand graven
 • Zand weghalen
 • Grondwerken grasveld