Een oplossing voor bodemverontreiniging nabij Eindhoven

Als u te maken hebt met bodemverontreiniging in de buurt van Eindhoven is het belangrijk een ervaren grondverzetbedrijf in te schakelen. Een verontreinigde bodem saneren is namelijk een klus die door experts gedaan moet worden, om er zeker van te zijn dat de bodem na sanering schoon en veilig is. Wij van Beerten Grondverzetbedrijf BV uit Budel, nabij Weert, kunnen uw verontreinigde grond efficiënt en vakkundig saneren.

 

Mogen wij uw verontreinigde bodem saneren?

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij Beerten Grondverzetbedrijf BV hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn gekeurd en mogen bodemsaneringen uitvoeren. Met ons eigen machinepark kunnen wij iedere klus, volgens de geldende wet- en regelgeving, tot een goed einde brengen. Verontreinigde grond kunnen wij voordelig afvoeren naar verwerkingsbedrijven, dankzij onze jarenlange ervaringen en connecties binnen deze branche.

 

U kunt saneringen van een verontreinigde bodem dus met een gerust hart overlaten aan de experts van Beerten Grondverzetbedrijf BV. Wij nemen u alle zorgen uit handen, van het begin van het project tot aan het eind. Wij reinigen particuliere grond en bedrijfspercelen, geen klus is voor ons te klein of te groot.

Grondsanering nabij Eindhoven

U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefonisch of via het contactformulier op de website. Wij kunnen u adviseren, een offerte op maat maken of een afspraak maken voor sanering. Hebt u te maken bodemverontreiniging nabij Eindhoven? Kies dan voor de professionele grondsanering van Beerten Grondverzetbedrijf BV!