Uw aannemer voor bodemsanering in omgeving Heeze

Ook in Heeze en omgeving kunt u rekenen op Beerten Grondverzetbedrijf als aannemer voor de sanering van een verontreinigde bodem. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Ons deskundig personeel en uitgebreid machinepark staan garant voor een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken: van grondsanering, grondwerk tot sloopwerk.

 

Bodemsanering

 

Onze medewerkers hebben niet alleen een VCA-diploma, ze zijn ook specifiek gekeurd voor bodemsanering. Zo bezitten ze de juiste expertise en beheersen ze alle technieken voor dit delicate werk. Ons aangepast machinepark doet de rest. Beerten Grondverzetbedrijf staat u bij van planning tot uitvoering. We begeleiden het administratief proces, faciliteren de werken en leveren een 100% zuivere werf af, vrij van alle bodemverontreiniging.

 

Grondwerken

 

Er hoeft geen sprake te zijn van een verontreinigde bodem om een beroep te doen op onze expertise. Elke vorm van grondverzet, klein of groot, brengen wij tot een goed einde. Wilt u een bouwput ontgraven en aanvullen? Gaat u een terras of inrit aanleggen? Beerten Grondverzetbedrijf is uw betrouwbare partner. We werken altijd nauwkeurig, zelfs in kleine ruimtes. Moet u spitten, frezen, rooien, zaaien of andere tuinwerken uitvoeren? Ook dan kunt u op ons rekenen.

 

Sloopwerk

 

Duurzaam is het sleutelwoord van onze tijd. Daarom zien wij slopen als omgekeerd bouwen. Sloopwerk is uw eerste investering in de toekomst van uw eigendom. Beerten Grondverzetbedrijf sloopt woningen, scholen of bedrijfspanden met de grootste nauwkeurigheid en zorgt voor de puinsortering en verwerking.

 

Verhuur en verkoop

 

Wij helpen u niet alleen als aannemer. U kunt bij ons ook verschillende soorten zand en grind kopen, machines met machinist huren, of gespecialiseerd personeel inhuren. Bekijk alle mogelijkheden op onze website.

 

Uw aannemer voor grondsanering in omgeving Heeze? Dat is Beerten. Vul ons contactformulier in en maak snel een afspraak!