Over ons

Beerten Grondverzetbedrijf B.V. in Budel is in 1965 opgericht door Dhr. Beerten. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvol grondverzetbedrijf. Gestart met slechts één kraan en één vrachtwagen in het bezit, is Beerten Grondverzetbedrijf B.V. uitgegroeid tot een bedrijf met drie mobiele kranen, twee rupskranen, twee minigravers, twee loaders, een miniloader, een zelfrijdende trilwals, zes vrachtwagens waaronder drie containerwagens en twee diepladers.

 

Bij Beerten Grondverzetbedrijf staan kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Door ons uitgebreide machinepark en ons ervaren en deskundig personeel kunnen we de klant snel en efficiënt van dienst zijn. We staan bekend om onze flexibiliteit en hanteren geen negen-tot-vijf-mentaliteit.

 

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma en zijn gekeurd voor saneringen.

 

Beerten Grondverzetbedrijf B.V. is in het bezit van het VCA**, BRL SIKB 7000 protocol 7001 en 7004 en NEN-EN-ISO 9001-certificaat. In het kader daarvan beschikken wij over een beleidsverklaring. Deze kan op verzoek worden toegezonden.

 

Beerten Grondverzetbedrijf B.V. is een erkend leerbedrijf voor de opleiding Machinist Grondverzet van het Fundeon.

Certificaten voor: Beoordelingsrichtlijn Uitvoering van (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem BRL SIKB 7000, NEN-EN-ISO 9001 en VCA**

9001

vca2

Certificaat voor erkend leerbedrijf voor de opleiding Machinist grondwerken